Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά με την πληθώρα απεικονιστικών μηχανημάτων που λειτουργούν στην Ελλάδα, ο Όμιλος Ιατρόπολις για άλλη μιά φορά εισέρχεται δυναμικά με την απόκτηση ενός ακόμη σύγχρονου μαγνητικού τομογράφου, τον 3ο που εγκαθίσταται στην Ευρώπη και τον μοναδικό στην Ελλάδα εντάσεως μαγνητικού πεδίου 3 Tesla, τον MAGNETOM Trio (3Τ) το μοναδικό και πιο αξιόπιστο σύστημα από όλα όσα κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά.

Μαγνητική Τομογραφία

Στον Όμιλο Ιατρόπολις λειτουργούν 8 Μαγνητικοί Τομογράφοι. Το πρώτο άρτια εξοπλισμένο σύστημα Μαγνητικού τομογράφου 3 Tesla MAGNETOM Trio έχει το μεγαλύτερο εύρος κλινικών εφαρμογών από οποιοδήποτε άλλο, έτσι δεν χρειάζεται πια ασθενείς να μεταβαίνουν στο εξωτερικό για διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας αυτού του επιπέδου. Η διπλάσια ένταση μαγνητικού πεδίου που διαθέτει, προσφέρει εξαιρετικά λεπτομερή απεικόνιση σε παθολογικά ευρήματα.

Μπορεί να διαγνωσθεί και να αξιολογηθεί η ανταπόκριση σε θεραπεία που έχει προηγηθεί ακόμη και σε πολύ πρώιμο στάδιο εφαρμογής της.

Η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε εκτιμώντας τη στήριξη που της παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, θα εφαρμόσει και για τις εξετάσεις που θα γίνονται στον νέο μαγνητικό τομογράφο MAGNETOM Trio την ίδια τιμολογιακή πολιτική.

Αποτέλεσμα η συντομότερη παραμονή του εξεταζόμενου στο συγκρότημα με καλύτερη ποιότητα εικόνων.