Ένα ακόμα εργαλείο στην αντιμετώπιση της αγωνίας και του άγχους μήπως νοσούμε από κορωνοϊό αποτελεί το σύστημα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της ΑΒΒΟΤΤ: PANBIO COVID-19 Ag.

Για όσους έχουν συμπτώματα όπως βήχα, πυρετό, αναπνευστική δυσχέρεια κ.λ.π, ανησυχώντας μήπως νοσούν από COVID-19, σε μόλις 15-20 λεπτά έχουν απάντηση.

Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (rapid test)

Το μόνο test αντιγόνου με ευαισθησία 93,3% και ειδικότητα 99,4%, ανώδυνα, εύκολα, ταχύτατα αλλά και πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με τον μοριακό έλεγχο με PCR (που αποτελεί εξέταση αναφοράς), το τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου PANBIO COVID-19 Ag, μας δίνει άμεσα μία πρώτη πληροφορία, εάν έχουμε πράγματι έρθει σε επαφή με τον νέο κορωναϊό και κυρίως εάν είμαστε μεταδοτικοί.

Εφαρμόζεται ως πρώτη γραμμή άμυνας, διότι ανιχνεύοντας άμεσα ποιος νοσεί, αποτρέπει την εξάπλωση του ιού, ¨σπάζοντας¨ την αλυσίδα μετάδοσης, εφόσον δεν υπάρχει η χρονοβόρα αναμονή παραλαβής αποτελεσμάτων και ο ασθενής απομονώνεται στην περίπτωση που το αποτέλεσμα βγει θετικό.

Μπορεί να αξιοποιηθεί από όλους όσους έχουν συμπτώματα, προκειμένου να νιώθουν ασφαλείς, οι ίδιοι και οι οικείοι τους στην καθημερινότητα, αλλά και όπου υπάρχει μαζική προσέλευση πληθυσμού, όπως σχολεία, γηροκομεία, αθλητικοί σύλλογοι, εργασιακό περιβάλλον κ.λ.π.

Αποτελεί το χρησιμότερο εργαλείο για την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας των ανθρώπων και την προστασίας τους την παρούσα στιγμή, με πλεονεκτήματα:

  • χωρίς προετοιμασία
  • πολύ χαμηλό κόστος
  • σε ελάχιστο χρόνο
  • με αξιοπιστία
  • ανώδυνα μέσω λήψης ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος και με ασφάλεια.

Χωρίς ραντεβού, τηρώντας πάντα τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας κατά την λήψη, το τεστ ταχείας ανίχνευσης PANBIO COVID-19 Ag είναι στην διάθεσή σας, σε έξι (6) σημεία δειγματοληψίας στον νομό Αττικής