Οι εξελίξεις και η συνεχής επαγρύπνηση που αφορούν στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, επιβάλουν σε όλους μας, να λαμβάνουμε καθημερινά μέτρα ατομικής ασφάλειας αλλά και κοινωνικής ευθύνης.

Δεν είναι μόνο η χρήση μάσκας, η καθαριότητα των χεριών, η τήρηση των αποστάσεων και ο περιορισμός του συγχρωτισμού, που απαιτούνται προκειμένου ο κορωνοϊός και οι ιοί που μπορούν να συνυπάρξουν με αυτόν, να περιοριστούν. Λόγω του χειμώνα που διανύουμε, επιβάλλεται η ασφαλής και ταχεία διαφοροδιάγνωση των δύο ιών και των στελεχών τους (κορωνοϊού και Γρίπης Α και Β), προκειμένου να ληφθούν οι κατάλληλοι τρόποι αντιμετώπισης και διασποράς τους.

Φροντίζοντας για την υγεία και την ασφάλεια σας, ο Όμιλος Ιατρόπολις εξασφάλισε και σας παρέχει τη νέα μοριακή εξέταση ταυτόχρονης ανίχνευσης (3) τριών ιών: Α και Β της γρίπης και του νέου κορωνοϊού SARS Cov-2 με την μοριακή μέθοδο RT-PCR, πιστοποιημένο με CE/IVD. Η νέα μοριακή εξέταση είναι εγκεκριμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το F.D.A, ενώ εμφανίζει ευαισθησία και ειδικότητα που πλησιάζει το 100%.

Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη, με μία (1) λήψη μόνο ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, ανιχνεύει την πιθανή ύπαρξη (3) τριών ιών ξεχωριστά: Covid-19, στέλεχος γρίπης Α, στέλεχος γρίπης Β, απαντώντας στο ερώτημα της διαφοροδιάγνωσης.

Η εξέταση παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 120€ και γίνεται στα καταστήματα του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στην περιοχή του Χαλανδρίου, της Αργυρουπόλεως, του Ιλίου, του Κερατσινίου, του Περιστερίου και της Μεταμόρφωσης, τηρώντας τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.