Η Υγεία μας αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η οποία επικεντρώνεται σε θέματα δημόσιας υγείας, που εναλλάσονται ανάλογα με τα γεγονότα της εποχής. Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας είναι “Ο πλανήτης μας, η Υγεία μας” και εστιάζει στην πανδημία, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και στην αύξηση των περιστατικών καρκίνου, άσθματος και καρδιαγγειακών παθήσεων.

Σκοπός της είναι η αυξημένη ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος που ζούμε και η ενθάρρυνση για την υιοθέτηση συμπεριφορών που σχετίζονται με την ατομική και συλλογική ευεξία. Παράλληλα, θίγει το θέμα της ισότιμης πρόσβασης σε δομές υγείας.

Ο Όμιλος Ιατρόπολις στέκεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, υπενθυμίζοντας τη σημασία της Πρόληψης στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση ασθενειών. Ο προ-συμπτωματικός έλεγχος (check up), η καλή διατροφή, η άσκηση και η διαχείριση του άγχους αποτελούν σημαντικές προϋποθέσεις για τη διατήρηση της υγείας και ευεξίας.

Η Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας προσφέρει τα παρακάτω check up σε ειδικές, προνομιακές τιμές, ώστε η Πρόληψη να μπορεί να είναι προσβάσιμη σε όλους. 

  • Η διάρκεια της Δράσης είναι από τις 07-30/04.
  • Για τις εξετάσεις του Check Up 1 δεν απαιτείται ραντεβού. Για το Check Up 2 και τον Έλεγχο Οστεοπόρωσης απαιτείται ραντεβού για τις παρακάτω εξετάσεις: Α/Α Θώρακος, ΗΚΓ, Α/Α ΟΜΣΣ και Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας (ΜΟΠ).