Ο ‘Ομιλος Ιατρόπολις, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες υγείας από το 1986 και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, συνεχίζει να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στους ασθενείς του. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η ασφάλεια των ασθενών και των εργαζομένων συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα μας με την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων ασφαλείας κατά του ιού Covid-19.

Το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του ομίλου, σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ, τον ΕΟΠΠΥ και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς έχει ορίσει συγκεκριμένα πρωτόκολλα λειτουργίας με σκοπό την προστασία του κοινού αλλά και του προσωπικού του Ομίλου.

Ποια μέτρα ασφαλείας είναι σε εφαρμογή ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού;

✔ Θερμομέτρηση σε όλα τα εισερχόμενα άτομα στα διαγνωστικά κέντρα και την κλινική μας, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού.
✔ Υποχρεωτική αντισηψία χεριών κατά την είσοδο.
✔ Περιορισμός στον αριθμό των συνοδών και είσοδος μόνο εφόσον κρίνεται απαραίτητη η παρουσία τους.
✔ Έλεγχος ροών στην είσοδο και συνεχής επιτήρηση της τήρησης των αποστάσεων εντός των μονάδων μας.
✔ Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με ειδικά αυτοκόλλητα και οδηγίες για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.
✔ Συνεχής καθαρισμός του χώρου με ειδικά αντισηπτικά και εξασφάλιση επαρκούς αερισμού.
✔ Απολύμανση των απεικονιστικών μηχανημάτων μετά από κάθε χρήση και προσαρμογή του προγράμματος των ραντεβού ώστε να επιτρέπεται χρόνος για αυτό.
✔ Εφαρμογή προστατευτικών διαχωριστικών στις γραμματείες των μονάδων μας.
✔ Εξασφάλιση όλου του απαραίτητου προστατευτικού εξοπλισμού στο προσωπικό μας.
✔ Αξιολόγηση πριν την επίσκεψη, με τη λήψη μίνι ιστορικού από το τμήμα των ραντεβού μας, για όλες τις εξετάσεις που σχετίζονται με το θώρακα.
✔ Ειδικά διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι για τη λήψη δειγμάτων για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 αλλά και εξειδικευμένη και πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα για κατ’ οίκον επισκέψεις.

Τα πρωτόκολλα ασφαλείας επαναπροσδιορίζονται σε συνεχή βάση και με γνώμονα τις επίσημες οδηγίες και τα επιδημιολογικά δεδομένα, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλών προδιαγραφών, απρόσκοπτη φροντίδα των ασθενών μας.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Υγεία, δίνοντας προτεραιότητα στην Ασφάλειά!
Είμαστε εδώ για σας – Καταλαβαίνουμε ότι η επίσκεψη στις διαγνωστικές μονάδες μας μπορεί να σας προκαλέσει επιπλέον άγχος, ειδικά στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας. Εμείς, σαν αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών υγείας, είμαστε εδώ να σας υποστηρίξουμε και να σας ενημερώσουμε για όλα τα πρόσθετα μέτρα προστασίας που τηρούνται.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ