Διαγνωστικό Κέντρο

Ιατρικά Άρθρα

Ελπιδοφόρα είναι τα νέα που έρχονται από διεθνείς μελέτες για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Βρετανοί επιστήμονες διαπίστωσαν σε μελέτη ότι ο συνδυασμός δύο φαρμάκων μπορεί ενδεχομένως στο μέλλον να οδηγήσει στην κατάργηση αν όχι στον περιορισμό των χημειοθεραπειών στις γυναίκες που πάσχουν από επιθετικές μορφές καρκίνου του μαστού.

Υψηλό ρίσκο να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού έχουν συγκεκριμένες κατηγορίες γυναικών γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι εξαιρετικά συνεπείς στις προληπτικές τους εξετάσεις, προειδοποιούν ειδικοί επιστήμονες.

Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι η μορφή της νόσου όπου εμφανίζεται κακοήθης όγκος στην περιοχή των πνευμόνων. Πρόκειται για την ανάπτυξη και τον ανορθόδοξο πολλαπλασιασμό κυττάρων στους ιστούς του πνεύμονα, ενώ είναι πιθανό ο όγκος να αναπτυχθεί και πέρα από τους πνεύμονες οπότε και οι γιατροί μιλούν για μετάσταση.

Ο καρκίνος του παγκρέατος θεωρείται ένας από τους πιο επιθετικούς καρκίνους με σχετικά χαμηλά ποσοστά επιβίωσης.

Το πάγκρεας αποτελεί ένα κυρίαρχο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς μπορεί και διασπά τις τροφές που καταναλώνει ο άνθρωπος για να είναι δυνατόν να αξιοποιηθούν από τα κύτταρα του σώματος.

Ο καρκίνος του προστάτη είναι μία από τις πιο συχνές μορφές καρκίνου στους άνδρες. Αποτελεί εκείνη τη μορφή του καρκίνου που χτυπά τον προστάτη αδένα του άνδρα ενώ θεωρείται η δεύτερη αιτία θανάτου στους άνδρες από καρκίνο μετά από αυτόν του πνεύμονα.

Ο καρκίνος του προστάτη πλήττει το αναπαραγωγικό σύστημα του άνδρα με επιπτώσεις αρχικά στην ούρηση αλλά στη συνέχεια και στη σεξουαλική διαδικασία.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.