Διαγνωστικό Κέντρο

Θεραπεία με Ιώδιο

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΩΔΙΟΥ 131 ΓΙΑ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

Η κλινική μας διαθέτει 5 μονόκλινα δωμάτια ραδιοθεραπείας φωτεινά, πλήρως θωρακισμένα.

Το κάθε δωμάτιο διαθέτει κλίνη, τουαλέτα με μπάνιο, ειδικό λοιπό ξενοδοχειακό εξοπλισμό, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης των ασθενών 24ωρες από ειδικευμένο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Επιπλέον διαθέτει τηλέφωνο,, τηλεόραση, ραδιόφωνο καθώς ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση internet.

Υπάρχει σύστημα μέτρησης γ-ακτινοβολίας στα δωμάτια για καθημερινή ολοσωματική μέτρηση της γ-ακτινοβολίας του ασθενή σε ορισμένη απόσταση.

Στα 10 χρόνια λειτουργίας της κλινικής, έχουμε νοσηλεύσει τουλάχιστον 6000 ασθενείς που έπασχαν από καρκίνο του θυρεοειδούς. (ενήλικες και παιδιά).

Οι ασθενείς υποβάλλονται σε όλες τις εξετάσεις που προβλέπονται από τα πρωτόκολλα θεραπείας (μέτρηση uptake, ολόσωμο σπινθηρογράφημα με Ι131, ολόσωμα μεταθεραπευτικά σπινθηρογραφήματα), καθώς και κάθε άλλη απαιτούμενη εξέταση για την παρακολούθηση της εξέλιξης της θεραπευτικής αγωγής.

Επιπλέον στα δωμάτια μπορούν να νοσηλευθούν ασθενείς που χρήζουν θεραπείας με Ι-131 για άλλες καλοήθεις παθήσεις του θυρεοειδούς,(υπερθυρεοειδισμός,νοσος Graves κ.α).

Αναλγητική θεραπεία με βραχύβια ραδιοϊσότοπα για την ανακούφιση του πόνου από οστικές μεταστάσεις καθώς και στοχευμένη ραδιοϊσοτοπική θεραπεία με ραδιοεπισημασμένα ανάλογα σωματοστατίνης.

Η επαφή των ασθενών με την κλινική και το τμήμα θεραπειών Ι-131 γίνεται στα τηλέφωνα 2106796267. Ο ιατρός επικοινωνεί μαζί σας και κλείνεται ραντεβού για την ενημέρωση σας, που αφορά τις διαδικασίες της θεραπείας, σε συνεργασία με τον θεράποντα ενδοκρινολόγο.

Διευθυντής τμήματος: Βολιωτόπουλος Βασίλειος, Πυρηνικός Ιατρός.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.