Δωρεάν Προληπτική Ψηφιακή Μαστογραφία

Ο Όμιλος Ιατρόπολις εδώ και 36 χρόνια προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πρωτοπορία στις απεικονιστικές, μικροβιολογικές εξετάσεις και στην Ακτινοθεραπεία. Από την πρώτη στιγμή της έναρξης του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» συμμετέχει στον προληπτικό και προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού. 

Το πρόγραμμα αφορά όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών, οι οποίες διαμένουν στην Ελλάδα, διαθέτουν ΑΜΚΑ και έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση. Εξαιρούνται μόνο όσες έχουν ήδη κάνει ψηφιακή μαστογραφία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, είτε εκείνες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού κατά την τελευταία πενταετία. Οι ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες συστήνουν τη διενέργεια ψηφιακής μαστογραφίας σε γυναίκες 50-69 ετών κάθε δύο χρόνια. Οι δικαιούχοι του προγράμματος, περίπου 1,3 εκατομμύρια γυναίκες, αναμένεται να ωφεληθούν από εύκολο, άμεσο και δωρεάν έλεγχο. 
Pink White and Black Minimalist Breast Cancer

Ψηφιακοί Μαστογράφοι Ομίλου Ιατρόπολις

 Ο Όμιλος Ιατρόπολις έχει εγκαταστήσει Ψηφιακούς Μαστογράφους υψηλής ποιότητας εικόνας, με γνώμονα τα αξιόπιστα αποτελέσματα και την άνετη εξέταση. Στις μονάδες του Ομίλου Ιατρόπολις λειτουργούν οι παρακάτω ψηφιακοί Μαστογράφοι:

  • Siemens MAMMOMAT Inspiration
  • Siemens MAMMOMAT Fusion

 Πλεονεκτήματα Siemens MAMMOMAT Inspiration

  • Έως και 30% χαμηλότερη ακτινοβολία λόγω της τεχνολογίας PRIME (Progressive Reconstruction Intelligently Minimizing Exposure)
  • Άνετη εξέταση λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του μαστογράφου αλλά και του συστήματος OpComp, το οποίο ελέγχει την πίεση στο μαστό και σταματάει αυτόματα στο βέλτιστο επίπεδο
  • Υψηλής ποιότητας και διαγνωστικής αξίας απεικόνιση

 Πλεονεκτήματα Siemens MAMMOMAT Fusion

  • Άνετη εξέταση λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του μαστογράφου αλλά και του συστήματος OpComp Soft Speed, το οποίο ελέγχει την πίεση στο μαστό και σταματάει αυτόματα στο βέλτιστο επίπεδο
  • Εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης με την τεχνολογία MaxFill
  • Εξατομικευμένη δόση ακτινοβολίας με βάση την πυκνότητα και το πάχος των μαστών 

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ