Η Νέα Σμύρνη αποτέλεσε την νέα πρόκληση, για να µεταµορφώσουµε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες πρωτοβάθµιας φροντίδας υγείας της περιοχής, σε υπηρεσίες πρωτοβάθµιας φροντίδας υγείας υψηλής τεχνολογίας, µόνο µε χρήση καινοτόµων µεθόδων απεικόνισης και προσβάσιμες από όλους.

Εδώ ιδρύσαµε το ένατο (9ο) µας κατάστηµα.

Η εγκατάσταση της τεχνολογίας του 2021 και στην ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ είναι γεγονός:

Μαγνητικός Τοµογράφος MAGNETOM VIDA 3T

Λαµβάνοντας υπόψιν για τον κάθε ασθενή βιοµετρικά στοιχεία: ανατοµία και φυσιολογία ο MAGNETOM VIDA 3T, προσαρµόζεται αυτόµατα στις εξατοµικευµένες ανάγκες του κάθε ασθενούς ξεχωριστά µέσω βιοµετρικών αισθητήρων και απλά βλέπει τα πάντα!

Πολυτοµικός αξονικός τοµογράφος SOMATOM go. TOP ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ (το λέει και η ονοµασία του) που διαφέρει έναντι των υπαρχόντων, όχι µόνο λόγω του πλήρους ασθενοκεντρικού τρόπου διενέργειας εξέτασης αλλά και του αποτελέσµατος που στέφεται µε 100% επιτυχία.

Το μικροβιολογικό εργαστήριο κατέχει δεσπόζουσα θέση, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα που έχουν εξοπλιστεί με ψηφιακά απεικονιστικά συστήματα και πλαισιώνουν την ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ Νέας Σμύρνης είναι: τμήμα μαστού με ψηφιακό μαστογράφο και υπέρηχο, μέτρηση οστικής πυκνότητας (Μ.Ο.Π DXA), καρδιολογικό, νευροφυσιολογίας, ψηφιακό ακτινολογικό και τέλος υπέρηχοι οργάνων και triplex.

Στην πορεία των 35 χρόνων διαρκούς λειτουργίας ο όµιλος µας εξακολουθεί να διατηρεί την Ελληνικότητα του, δηµιουργεί νέες θέσεις εργασίας και παρέχει άµεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και στους κατοίκους της περιοχής της Ν.Σμύρνης καθώς και της ευρύτερης περιοχής .

Καλώς ορίσατε στην Ιατρόπολις Νέας Σµύρνης!