Δελτία Τύπου

Ιατρόπολις και στη Νέα Σμύρνη

Η Νέα Σμύρνη αποτέλεσε την νέα πρόκληση, για να µεταµορφώσουµε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες πρωτοβάθµιας φροντίδας υγείας της περιοχής, σε υπηρεσίες πρωτοβάθµιας φροντίδας υγείας υψηλής τεχνολογίας, µόνο µε χρήση καινοτόµων µεθόδων απεικόνισης και προσβάσιμες από όλους.

Εδώ ιδρύσαµε το ένατο (9ο) µας κατάστηµα.

35 Χρόνια Όμιλος Ιατρόπολις

Τα 35 χρόνια λειτουργίας του κλείνει φέτος ο Όμιλος Ιατρόπολις που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1986 στο Χαλάνδρι με την πρώτη του διαγνωστική μονάδα. Τότε εγκαταστάθηκε ο πρώτος Μαγνητικός Τομογράφος στην Ελλάδα, που αποτελούσε καινοτόμο και πρωτοποριακή απεικονιστική μέθοδο για τα δεδομένα της εποχής. Άλλωστε επρόκειτο για τον πρώτο Μαγνητικό Τομογράφο στην Ελλάδα, που ήταν και ο μοναδικός στα Βαλκάνια μέχρι το 1991.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας μας βρίσκει αντιμέτωπους με την πανδημία Covid-19 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επισημαίνει ότι ενώ η πανδημία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε όλες τις χώρες, ο αντίκτυπός της σε κάποιες ήδη ευάλωτες κοινωνίες είναι αρκετά μεγαλύτερος. Η ελλιπής πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας αλλά και σε ασφαλή περιβάλλοντα με καθαρό νερό, αέρα και φαγητό υπογραμμίζει αυτές τις ανισότητες.

Ο Όμιλος Ιατρόπολις στο πλευρό των γυναικών με Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, ώστε να προωθηθούν τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών. Ιστορικά, η πρώτη τηρησή της ονομάστηκε «Εθνική Ημέρα της Γυναίκας» και πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1909 στη Νέα Υόρκη.

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ σπάει την αλυσίδα μετάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19

Γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου για τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα σε 15-20 λεπτά στον Όμιλο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ.

To σύστημα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου PANBIO COVID-19 Ag που αποσαφηνίζει εάν κανείς είναι φορέας του κορωνοϊού, ξεκίνησε να εφαρμόζεται εδώ και λίγες ημέρες από τον Όμιλο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ.

Ιατρόπολις και στην Μεταμόρφωση

Συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσπάθεια να παρέχουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, -state of the art- υπηρεσίες υγείας, μεταμορφώσαμε σε ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ το ΕΥ-ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΝ Μεταμόρφωσης.

Νέα επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ στο κέντρο της Αθήνας!

Νέα επένδυση του Ομίλου Ιατρόπολις ύψους 10 εκατ. ευρώ στην καρδιά της Αθήνας στην οδό Πατησίων!

Το 7ο απόκτημά του, μία νέα πλήρως εξοπλισμένη Διαγνωστική Μονάδα στην οδό Πατησίων 290, εγκαινίασε χθες βράδυ ο Όμιλος Ιατρόπολις στο κέντρο της Αθήνας.

Ανακοίνωση του ομίλου εταιριών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

O Όμιλος  Εταιριών Ιατρόπολις, με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στο κοινό, ενημερώνει ότι μετά τα ερμηνευτικά προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ) στο χώρο των ιδιωτών παρόχων υγείας, βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Υπουργείου, προκειμένου να επιληφθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, συντεταγμένα για την τήρηση του ΓΚΠΔ και την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών  υγείας.

Ανακοίνωση του ομίλου εταιρειών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο όμιλος εταιρειών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Οι εταιρείες του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ως πάροχοι υπηρεσιών υγείας, συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων που προσέρχονται στις εγκαταστάσεις μας, σύμφωνα με το νόμο και τη μεταξύ μας σύμβαση.

Νέα εξέταση για τον καρκίνο του προστάτη στο Ιατρόπολις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα πρωτοποριακή εξέταση για τον καρκίνο του προστάτη στο Ιατρόπολις

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφαρμόσθηκε η πρωτοποριακή εξέταση PET/CT για τον προστάτη με το νέο ραδιοφάρμακο FPSMA, που παρουσιάζει τα υψηλότερα ποσοστά εντοπισμού της νόσου παγκοσμίως.