Ο Όμιλος Ιατρόπολις θέλοντας να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με ασφάλεια και εγκυρότητα αποτελεσμάτων, στους εξεταζόμενους που δεν δύνανται να προσέλθουν στις μονάδες μας, προσφέρει την υπηρεσία της Αιμοληψίας Κατ’ Οίκον.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε άτομα κλινήρη, άτομα με δυσκολία στη μετακίνηση, άτομα χωρίς ελεύθερο χρόνο, άτομα που αποφεύγουν το συνωστισμό και γενικά σε όσους επιθυμούν να εξυπηρετηθούν στο σπίτι ή στο γραφείο τους προς αποφυγή μετακίνησης.

Η υπηρεσία καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα περιοχών, οι οποίες συνορεύουν με καθένα από τα 9 υποκαταστήματα του Ομίλου Ιατρόπολις στην Αττική. 

Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιοχές που καλύπτονται ανά μονάδα.

Ιατρόπολις Χαλανδρίου: Χαλάνδρι, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Παπάγου, Μελίσσια, Βριλήσσια, Νέα Πεντέλη, Γέρακας, Μαρούσι

Ιατρόπολις Μεταμόρφωσης: Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Λυκόβρυση, Νέο Ηράκλειο, Αχαρναί, Κηφισιά, Γαλάτσι, Περισσός

Ιατρόπολις Ιλίου: Ίλιον, Καματερό, Λιόσια

Ιατρόπολις Περιστερίου: Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός

Ιατρόπολις Κερατσινίου: Κερατσίνι, Πειραιάς, Νίκαια, Νεάπολη, Δραπετσώνα, Πέραμα

Ιατρόπολις Πατησίων: Πατήσια, Κέντρο Αθήνας, Κυψέλη

Ιατρόπολις Αργυρούπολης: Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Άλιμος, Καλαμάκι, Δάφνη, Ελληνικό

Ιατρόπολις Αθηνών: Κολωνάκι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνας, Παγκράτι

Ιατρόπολις Νέας Σμύρνης: Νέα Σμύρνη, Φιξ, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέος Κόσμος

aimolipsies

Απαιτείται ραντεβού για την υπηρεσία;
Χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού 2-3 ημέρες νωρίτερα. Η πρώτη επαφή γίνεται με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210-6796000 και η έμπειρη ομάδα της εξυπηρέτησης πελατών θα σας συνδέσει με την πλησιέστερη σε εσάς μονάδα.

Υπάρχει χρέωση για την υπηρεσία;
Η χρέωση της υπηρεσίας ανέρχεται στα 10€ μέχρι 2 άτομα και 20€ άνω των τριών ατόμων. Η χρέωση είναι ανεξάρτητη από τον αριθμού των εξετάσεων.

Ποιες ημέρες και ώρες παρέχεται η υπηρεσία;
Οι αιμοληψίες πραγματοποιούνται Δευτέρα - Σάββατο 7:00πμ - 11:00μμ. Την προηγούμενη ημέρα του ραντεβού σας καλούμε ώστε να σας παρέχουμε ένα πιο ακριβές χρονικό περιθώριο 1 ώρας ανάλογα με την περιοχή.

Πραγματοποιούνται αιμοληψίες σε παιδιά;
Η αιμοληψία πραγματοποιείται σε ηλικίες από 24 μηνών και άνω κατόπιν συνεννόησης.