Ακτινοδιάγνωση

Αξονική Τομογραφία

Αξονική υπολογιστική τομογραφία (ct - computerised tomography)

Είναι μη επεμβατική απεικονιστική εξέταση, η οποία χρησιμοποιεί συνδυασμό ακτίνων Χ και την τεχνολογία προηγμένων υπολογιστών, προκειμένου να παράγει εικόνες του σώματος.

Αποτελεί εξέταση εκλογής για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων αλλά και για τον σχεδιασμό των θεραπειών τους.

Ψηφιακό Ακτινολογικό

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τρία νέα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας, με δυνατότητα επεξεργασίας εικόνας μετά την αποθήκευση της σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ώστε να μην είναι απαραίτητη η διπλή έκθεση του εξεταζόμενου.

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας DPA DXA

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για την κατάσταση της οστικής σας υγείας κάνοντας μια μέτρηση οστικής πυκνότητας Μ.Ο.Π, DPA DXA.

Μαγνητική Τομογραφία

Ο Όμιλος Ιατρόπολις πρωτοπορεί στον τομέα της Απεικόνισης από το 1986 μέχρι σήμερα. Τότε, στη μονάδα του Χαλανδρίου, εγκατέστησε τον πρώτο Μαγνητικό Τομογράφο στην Ελλάδα, φέρνοντας επανάσταση στον τομέα της Απεικόνισης και προσφέροντας μια καινοτόμο μέθοδο, που αφορούσε στη διάγνωση νοσημάτων χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας τύπου ακτίνων-Χ ή ιόντων. Εδώ και 36 χρόνια συνεχίζει να εξελίσσεται με συνεχείς αναβαθμίσεις του εξοπλισμού του, άρτια κατάρτιση του ιατρικού και λοιπού προσωπικού και αξιοπιστία αποτελεσμάτων που βασίζεται στην πολυετή εμπειρία του Ομίλου μας στον τομέα της Απεικόνισης. 

Ψηφιακή Μαστογραφία

Το ΤΜΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ του Ομίλου Ιατρόπολις παρέχει απεικονιστικές πληροφορίες ακριβείας με έμφαση στη σύντομη και άνετη διεκπεραίωση της εξέτασης.

Υβριδικό CBCT Ορθοπαντογράφος

GIANO HR PERFECT.VISION

TΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ CBCT ΓΙΑ 2D/3D ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ, ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Για επιτυχημένο σχεδιασμό τοποθέτησης εμφυτευμάτων και άλλες ειδικές οδοντικές εργασίες, είναι απαραίτητη η χρήση των καλύτερων διαγνωστικών εργαλείων. Η τρισδιάστατη τομογραφία κωνικής δέσμης (CBCT) αποτελεί την επιτομή στην ιατρική απεικόνιση. Η τεχνολογία στην οδοντιατρική επιστήμη τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα, μαζί και οι οδοντιατρικές εργασίες.

Υπέρηχοι - Triplex

Οι υπέρηχοι αποτελούν μια από τις πλέον αξιόπιστες απεικονιστικές μεθόδους στην σύγχρονη ιατρική πράξη.

Βασικά πλεονεκτήματα: Ανώδυνη και ακίνδυνη μέθοδος, διεξάγεται σε σύντομο χρόνο και έχει χαμηλό κόστος. Με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα μπορούμε να πετύχουμε διάγνωση ακριβείας σε πλήθος παθολογικών καταστάσεων.

Στο Όμιλο Ιατρόπολις οι εξετάσεις υπερήχων και triplex διενεργούνται μόνο από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα ακτινοδιαγνωστών μας.