Ακτινοδιάγνωση

Αξονική Τομογραφία

Αξονική υπολογιστική τομογραφία (ct - computerised tomography)

Είναι μη επεμβατική απεικονιστική εξέταση, η οποία χρησιμοποιεί συνδυασμό ακτίνων Χ και την τεχνολογία προηγμένων υπολογιστών, προκειμένου να παράγει εικόνες του σώματος.

Αποτελεί εξέταση εκλογής για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων αλλά και για τον σχεδιασμό των θεραπειών τους.

Ακτινολογικό

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τρία νέα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας, με δυνατότητα επεξεργασίας εικόνας μετά την αποθήκευση της σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ώστε να μην είναι απαραίτητη η διπλή έκθεση του εξεταζόμενου.

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας DPA DXA

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για την κατάσταση της οστικής σας υγείας κάνοντας μια μέτρηση οστικής πυκνότητας Μ.Ο.Π, DPA DXA.

Μαγνητική Τομογραφία

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά με την πληθώρα απεικονιστικών μηχανημάτων που λειτουργούν στην Ελλάδα, ο Όμιλος Ιατρόπολις για άλλη μιά φορά εισέρχεται δυναμικά με την απόκτηση ενός ακόμη σύγχρονου μαγνητικού τομογράφου, τον 3ο που εγκαθίσταται στην Ευρώπη και τον μοναδικό στην Ελλάδα εντάσεως μαγνητικού πεδίου 3 Tesla, τον MAGNETOM Trio (3Τ) το μοναδικό και πιο αξιόπιστο σύστημα από όλα όσα κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά.

Μαστογραφία

Το ΤΜΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ της Ιατρόπολις Μαγνητική Τομογραφία Α.Ε παρέχει απεικονιστικές πληροφορίες ακρίβειας με έμφαση την σύντομη και άνετη διεκπεραίωση της εξέτασης.

Υβριδικό CBCT Ορθοπαντογράφος

GIANO HR PERFECT.VISION

TΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ CBCT ΓΙΑ 2D/3D ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ, ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Για επιτυχημένο σχεδιασμό τοποθέτησης εμφυτευμάτων και άλλες ειδικές οδοντικές εργασίες, είναι απαραίτητη η χρήση των καλύτερων διαγνωστικών εργαλείων. Η τρισδιάστατη τομογραφία κωνικής δέσμης (CBCT) αποτελεί την επιτομή στην ιατρική απεικόνιση. Η τεχνολογία στην οδοντιατρική επιστήμη τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα, μαζί και οι οδοντιατρικές εργασίες.