Πίνακας Επεξήγησης και Σύγκρισης των Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού και της Χρησιμότητάς τους

Τεστ Ελέγχου Παρουσίας ειδικών IgG Aντισωμάτων κατά του κορωνοϊού

Στον όμιλο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας ελέγχου παρουσίας ειδικών IgG αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού COVID-19. Η εξέταση γίνεται σε υπερσύγχρονο αναλυτή της εταιρείας ABBOTT, εταιρεία που έχει μακρά παράδοση στην ανάπτυξη εξετάσεων προσδιορισμού αντισωμάτων κατά σημαντικών λοιμωδών παραγόντων, ενώ έχει ήδη λάβει επείγουσα έγκριση (EUA) από το Αμερικανικό F.D.A καθώς και CE mark από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού Κατ’Οίκον

Από τις αρχές της πανδημίας μέχρι και σήμερα διαθέτουμε ειδικά οργανωμένη κινητή μονάδα για την πραγματοποίηση τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στο χώρο σας.

Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Αντιγόνου (rapid test)

Ένα ακόμα εργαλείο στην αντιμετώπιση της αγωνίας και του άγχους μήπως νοσούμε από κορωνοϊό αποτελεί το σύστημα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της ΑΒΒΟΤΤ: PANBIO COVID-19 Ag.

Μοριακή Εξέταση ταυτόχρονης Ανίχνευσης 3 ιών: Α και Β της γρίπης και του κορωνοϊού SARS-CoV-2

Οι εξελίξεις και η συνεχής επαγρύπνηση που αφορούν στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, επιβάλουν σε όλους μας, να λαμβάνουμε καθημερινά μέτρα ατομικής ασφάλειας αλλά και κοινωνικής ευθύνης.

Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού με τη μοριακή μέθοδο RT-PCR

Στον Όμιλο Ιατρόπολις χρησιμοποιείται η μοριακή μέθοδος RT-PCR όπου ανιχνεύονται ιικά σωματίδια του ιού. Τα δείγματα εκτελούνται με την τεχνική της μοναδιαίας ανάλυσης, αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία του αποτελέσματος.