Διαγνωστικό Κέντρο

Γιατί Cyberknife

To CyberKnife, πρωτοποριακό σύστημα ρομποτικής ακτινοχειρουργικής, έχει ευρεία χρήση εκτός των άλλων στην αντιμετώπιση νευροχειρουργικών παθήσεων του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης.

Ως η πλέον σύγχρονη μορφή Στερεοτακτικής Ακτινοχειρουργικής Οδηγούμενης από εικόνα (Image-guided Stereotactic Radiosurgery), συναγωνίζεται τη μικροχειρουργική και ενίοτε αποτελεί τη μόνη λύση αφού μπορεί με ακρίβεια να προσβάλει επιλεκτικά δυσπρόσιτες βλάβες – στόχους του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού με λεπτή δέσμη ακτινών Χ χωρίς να βλάπτει παρακείμενες ζωτικές περιοχές.

CyberKnife

Χρησιμοποιώντας ως σύστημα αναφοράς σημεία του σκελετού του ασθενούς που εντοπίζονται με σύστημα ψηφιακής ακτινογραφίας πραγματικού χρόνου και σε συνδυασμό με τον απεικονιστικό έλεγχο της βλάβης που έχει προηγηθεί (CT, MRI, κ.α.) δεν απαιτεί τοποθέτηση μεταλλικού στερεοτακτικού πλαισίου στο κρανίο του ασθενούς όπως σε άλλες ακτινοχειρουργικές μεθόδους (γ-knife, Linac). Ως εκ τούτου, σαν μία εντελώς ανώδυνη και εύχρηστη θεραπεία, επιτρέπει την επανάληψη της θεραπείας (fractionation), εφόσον κριθεί σκόπιμη.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.