Διαγνωστικό Κέντρο

Check Up

Τμήμα Συστηματικού Προσυμτωματικού Ελέγχου (Check Up)

O Συστηματικός Προσυμπτωματικός Έλεγχος (check up) έχει ως αντικείμενο τον προσδιορισμό της γενικής κατάστασης της υγείας μας και κυρίως την έγκαιρη διάγνωση των διαφόρων νοσημάτων, πριν δηλαδή αυτά εκδηλωθούν με συμπτώματα και κυρίως σε ένα στάδιο που είναι ακόμη δυνατή η θεραπεία τους.

Check Up

Ο Προσυμπτωματικός Έλεγχος αποτελεί την βάση της λεγόμενης Δευτερογενούς Πρόληψης, που σε αντιδιαστολή με την Πρωτογενή Πρόληψη, επικεντρώνεται στην αποφυγή έκθεσης σε βλαπτικούς παράγοντες (π.χ. κάπνισμα, υπερβολική κατανάλωσης ζωικού λίπους κ.λ.π.), στην υιοθέτηση υγιεινής συμπεριφοράς (σωματική άσκηση κ.λ.π.) και στην ισχυροποίηση του οργανισμού με γενικά ή ειδικά μέτρα (εμβόλια κ.λ.π.).

Η ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε. έχει σχεδιάσει μια σειρά από προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου ειδικά προσαρμοσμένη κατά φύλο και ηλικία.
Το κάθε πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε μια επίσκεψη, ανώδυνα, εύκολα και γρήγορα, σε μια σειρά εξετάσεων κατάλληλα συντονισμένων στα επί μέρους τμήματος του Κέντρου.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.