Διαγνωστικό Κέντρο

Ο Όμιλος Ιατρόπολις στο πλευρό των γυναικών με Αξιοπιστία και Ασφάλεια

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, ώστε να προωθηθούν τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών. Ιστορικά, η πρώτη τηρησή της ονομάστηκε «Εθνική Ημέρα της Γυναίκας» και πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1909 στη Νέα Υόρκη.

Έκτοτε, θεσμοθετήθηκε το 1911 στην Κοπεγχάγη της Δανίας με πάνω από 1,000,000 να διαδηλώνουν υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών. Το 1975 υιοθετήθηκε για πρώτη φορά από τα Ηνωμένα Έθνη.

Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας είναι το #ChooseToChallenge, όπου συμβολικά κάθε άνθρωπος μπορεί να δείξει οτι στηρίζει τον αγώνα κατά των έμφυλων ανισοτήτων.

Ο Όμιλος Ιατρόπολις στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας προσφέροντας εξειδικευμένα και συνδυαστικά πακέτα εξετάσεων από τις 8 έως και τις 31 Μαρτίου σε όλες τις γυναίκες. Τα προληπτικά check up (Women’s Day 1,2 και 3) αφορούν στοχευμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου. Ο προληπτικός έλεγχος αποτελεί τη βάση της δευτερογενούς πρόληψης, δηλαδή της έγκαιρης διάγνωσης των διαφόρων νοσημάτων προτού αυτά εκδηλωθούν με συμπτώματα.

Τα νέα, υπερσύγχρονα, πλήρως αυτοματοποιημένα κεντρικά εργαστήρια του Ομίλου Ιατρόπολις στο χώρο του νεότερου υποκαταστήματος μας στη Μεταμόρφωση, σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας απεικόνιση και διαγνωστική αξία της ψηφιακής μαστογραφίας, παρέχουν αξιόπιστα και άμεσα αποτελέσματα.

Τα πακέτα του Women’s Day είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις ξεχωριστές ανάγκες των γυναικών και χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

Women’s Day 1

Ορμονολογικές εξετάσεις

  • Θυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH)
  • Ωχρινοτρόπος ορμόνη (LH)
  • Οιστραδιόλη (ESTRADIOL, E2)
  • Προλακτίνη (PRL)

Ειδική προνομιακή τιμή 12€

Women’s Day 2

Ορμονολογικές εξετάσεις & Ψηφιακή Μαστογραφία

  • Θυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH)
  • Ωχρινοτρόπος ορμόνη (LH)
  • Οιστραδιόλη (ESTRADIOL, E2)
  • Προλακτίνη (PRL)

Ειδική προνομιακή τιμή 35€

Women’s Day 3

Προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας: Μοριακός έλεγχος HPV & τεστ ΠΑΠ

 

Ειδική προνομιακή τιμή 90€

Πλην της μαστογραφίας που περιλαμβάνεται στο πακέτο Women’s Day 2, οι υπόλοιπες εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς ραντεβού.

Και τα τρια πακέτα πρόληψης μπορούν να πραγματοποιηθούν σε όλες τις Διαγνωστικές Μονάδες του Ομίλου Ιατρόπολις.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.