Διαγνωστικό Κέντρο

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ πρώτος και στην αντιμετώπιση της πανδημίας και των εποχικών ιώσεων

Οι εξελίξεις και η συνεχής επαγρύπνηση που αφορούν στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, επιβάλουν σε όλους μας, να λαμβάνουμε καθημερινά μέτρα ατομικής ασφάλειας αλλά και κοινωνικής ευθύνης.

Δεν είναι μόνο η χρήση μάσκας, η καθαριότητα των χεριών, η τήρηση των αποστάσεων και ο περιορισμός του συγχρωτισμού, που απαιτούνται προκειμένου ο κορωνοϊός και οι ιοί που μπορούν να συνυπάρξουν με αυτόν, να περιοριστούν.

Λόγω του χειμώνα που πλησιάζει, επιβάλλεται η ασφαλής και ταχεία διαφοροδιάγνωση των δύο ιών και των στελεχών τους (κορωνοϊού και Γρίπης Α και Β), προκειμένου να ληφθούν οι κατάλληλοι τρόποι αντιμετώπισης και διασποράς τους.

Φροντίζοντας για την υγεία και την ασφάλεια σας, ο Όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ εξασφάλισε και σας παρέχει την ΝΕΑ μοριακή εξέταση ταυτόχρονης ανίχνευσης (3) τριών ιών: Α και Β της γρίπης και του νέου κορωνοϊού SARS Cov-2 με την μοριακή μέθοδο RT-PCR, πιστοποιημένο με CE/IVD.

Η νέα μοριακή εξέταση είναι εγκεκριμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το F.D.A εμφανίζει ευαισθησία και ειδικότητα που πλησιάζει το 100%.

Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη, με μία (1) λήψη μόνο ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, ανιχνεύει την πιθανή ύπαρξη (3) τριών ιών ξεχωριστά : Covid-19, στέλεχος γρίπης Α, στέλεχος γρίπης Β, απαντώντας στο ερώτημα της διαφοροδιάγνωσης .

Η εξέταση παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 120€ και γίνεται στα καταστήματα του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στην περιοχή του Χαλανδρίου, της Αργυρουπόλεως, του Ιλίου, του Κέρατσινίου και της Μεταμόρφωσης τηρώντας τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.