Διαγνωστικό Κέντρο

Υβριδικό CBCT Ορθοπαντογράφος

GIANO HR PERFECT.VISION

TΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ CBCT ΓΙΑ 2D/3D ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ, ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Για επιτυχημένο σχεδιασμό τοποθέτησης εμφυτευμάτων και άλλες ειδικές οδοντικές εργασίες, είναι απαραίτητη η χρήση των καλύτερων διαγνωστικών εργαλείων. Η τρισδιάστατη τομογραφία κωνικής δέσμης (CBCT) αποτελεί την επιτομή στην ιατρική απεικόνιση. Η τεχνολογία στην οδοντιατρική επιστήμη τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα, μαζί και οι οδοντιατρικές εργασίες.

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ διαθέτει αυτή την στιγμή το πιο ευέλικτο και ακριβές σύστημα CBCT.

Εξεταστικά πρωτόκολλα τριών διαστάσεων 3D και δύο διαστάσεων 2D με απειροελάχιστη ακτινοβολία και ευκρίνεια που είναι η υψηλότερη αυτήν την στιγμή στην αγορά, συνθέτουν μία εξέταση που διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα!

Η εξέταση CBCT δίνει διεξοδικές πληροφορίες στον οδοντίατρο βλέποντας «σε βάθος» τις δομές των δοντιών, της γνάθου, των νεύρων.

Δείτε επίσης

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.