Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το μοναδικό πλήρως ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα σε όλη την διαδικασία εξέτασης και «φωτογράφησης» των εικόνων. Με χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας, συντομότερη διάρκεια λήψης εικόνας, υψηλότερη ευκρίνεια και άριστη ποιότητα εξέτασης.

DR COMPACT ESSENTAEντυπώσεις ιατρών

1. Dr. Jason Wyers – Αυστραλία (Biomechanic Chiropractic Group)
Ο Δρ. Jason Wyers ο οποίος συγκρίνει το Essenta DR Compact με μία Ferrari, αναφέρει το εξής:

«Ο κύριος λόγος που επιλέξαμε το Essenta DR Compact της Philips είναι διότι σε 5 λεπτά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία Full Spine Postural Ακτινογραφία. Με το προηγούμενο σύστημα χρειαζόμασταν 15 λεπτά.»

2. Dr. Pardo – Ισπανία (Επικεφαλής Κλινικής Catalan Mutual Benefit Fund for Football Players)Ο Δρ. Pardo δίδει έμφαση σε δύο πλεονεκτήματα του συστήματος Essenta DR Compact:

«Αρχικά, ως ψηφιακό σύστημα, η ακρίβειά του είναι εξαιρετικά υψηλή. Αυτό είναι απαραίτητο για μία κλινική η οποία ασχολείται με εξαιρετικά μικρά κατάγματα που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο ακρίβειας για να εντοπιστούν.»

3. Dr. Cugat – Ισπανία (Κλινική Catalan Mutual Benefit Fund for Football Players)
Ο Δρ. Cugat, ως διάσημος κορυφαίος ειδικός τραυμάτων αθλητών ποδοσφαίρου στην Ισπανία και την Ευρώπη, έχοντας θεραπεύσει τραυματισμούς σε διάσημους αθλητές όπως στον Fernando Torres & Ibrahimovic, σημειώνει ότι

«Ο παράγοντας της ταχύτητας αξίζει επίσης να επισημανθεί, καθώς οι αθλητές ποδοσφαίρου ζητούν να έχουν θεραπευτεί από την προηγούμενη ημέρα, όχι την αυριανή. Βιάζονται! Στο παρελθόν, χρειαζόταν περισσότερος χρόνος να ανακτήσεις εικόνες καθώς έπρεπε πρώτα να είχαν εμφανιστεί. Ο χρόνος αναμονής είναι τώρα πολύ μικρότερος.»

Ο γιατρός επίσης έδωσε έμφαση στο πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις πρόσβαση σε προηγούμενες εξετάσεις που έχουν διεξαχθεί – σε όλα τα στοιχεία που βοηθούν στην διαδικασία ανάρρωσης του αθλητή. «Το σύστημα είναι εξαιρετικά ανώτερο.»