Διαγνωστικό Κέντρο

Νέο Ψηφιακό Ακτινολογικό Μηχάνημα Dr Compact Essenta

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το μοναδικό πλήρως ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα σε όλη την διαδικασία εξέτασης και «φωτογράφησης» των εικόνων. Με χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας, συντομότερη διάρκεια λήψης εικόνας, υψηλότερη ευκρίνεια και άριστη ποιότητα εξέτασης.

DR COMPACT ESSENTAEντυπώσεις ιατρών

1. Dr. Jason Wyers – Αυστραλία (Biomechanic Chiropractic Group)
Ο Δρ. Jason Wyers ο οποίος συγκρίνει το Essenta DR Compact με μία Ferrari, αναφέρει το εξής:

«Ο κύριος λόγος που επιλέξαμε το Essenta DR Compact της Philips είναι διότι σε 5 λεπτά μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία Full Spine Postural Ακτινογραφία. Με το προηγούμενο σύστημα χρειαζόμασταν 15 λεπτά.»

2. Dr. Pardo – Ισπανία (Επικεφαλής Κλινικής Catalan Mutual Benefit Fund for Football Players)Ο Δρ. Pardo δίδει έμφαση σε δύο πλεονεκτήματα του συστήματος Essenta DR Compact:

«Αρχικά, ως ψηφιακό σύστημα, η ακρίβειά του είναι εξαιρετικά υψηλή. Αυτό είναι απαραίτητο για μία κλινική η οποία ασχολείται με εξαιρετικά μικρά κατάγματα που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο ακρίβειας για να εντοπιστούν.»

3. Dr. Cugat – Ισπανία (Κλινική Catalan Mutual Benefit Fund for Football Players)
Ο Δρ. Cugat, ως διάσημος κορυφαίος ειδικός τραυμάτων αθλητών ποδοσφαίρου στην Ισπανία και την Ευρώπη, έχοντας θεραπεύσει τραυματισμούς σε διάσημους αθλητές όπως στον Fernando Torres & Ibrahimovic, σημειώνει ότι

«Ο παράγοντας της ταχύτητας αξίζει επίσης να επισημανθεί, καθώς οι αθλητές ποδοσφαίρου ζητούν να έχουν θεραπευτεί από την προηγούμενη ημέρα, όχι την αυριανή. Βιάζονται! Στο παρελθόν, χρειαζόταν περισσότερος χρόνος να ανακτήσεις εικόνες καθώς έπρεπε πρώτα να είχαν εμφανιστεί. Ο χρόνος αναμονής είναι τώρα πολύ μικρότερος.»

Ο γιατρός επίσης έδωσε έμφαση στο πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις πρόσβαση σε προηγούμενες εξετάσεις που έχουν διεξαχθεί – σε όλα τα στοιχεία που βοηθούν στην διαδικασία ανάρρωσης του αθλητή. «Το σύστημα είναι εξαιρετικά ανώτερο.»

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΛΙΝΙΚΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 54-56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31