Διαγνωστικό Κέντρο

COVID-19

Ο Ποσοτικός Προσδιορισμός IgG αντισωμάτων έναντι της πρωτεΐνης της ακίδας (spike S1/S2) του ιού SARS-CoV-2 αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μέθοδο, για την διερεύνηση πιθανής παρελθοντικής μόλυνσης από τον ιό ή ενεργητικής ανοσίας (εμβολιασμός) απέναντι στον ιό.

Οι εξελίξεις και η συνεχής επαγρύπνηση που αφορούν στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, επιβάλουν σε όλους μας, να λαμβάνουμε καθημερινά μέτρα ατομικής ασφάλειας αλλά και κοινωνικής ευθύνης.

PANBIO COVID-19 Ag

Ο χειμώνας πλησιάζει, η αγωνία όλων μας έχει ενταθεί, μιας και οι ιώσεις, η γρίπη και το κοινό κρυολόγημα έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους, δημιουργώντας σύγχυση και φόβο.

Ο ‘Ομιλος Ιατρόπολις, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες υγείας από το 1986 και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, συνεχίζει να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στους ασθενείς του. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η ασφάλεια των ασθενών και των εργαζομένων συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα μας με την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων ασφαλείας κατά του ιού Covid-19.

Στον Όμιλο Ιατρόπολις χρησιμοποιείται η μοριακή μέθοδος RT-PCR όπου ανιχνεύονται ιικά σωματίδια του ιού. Τα δείγματα εκτελούνται με την τεχνική της μοναδιαίας ανάλυσης, αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Από τις αρχές της πανδημίας μέχρι και σήμερα διαθέτουμε ειδικά οργανωμένη κινητή μονάδα για την πραγματοποίηση τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στο χώρο σας.

Η πανδημία του ιού COVID-19 και η ευκολία με την οποία μεταδίδεται, έχει προκαλέσει δικαιολογημένα άγχος και ανασφάλεια μεταξύ των ανθρώπων, ενώ δυο ερωτήματα ανακύπτουν : «έχω κολλήσει τον ιό;» «έχω αντισώματα, είμαι προστατευμένος έναντι του ιού;».

Test ανίχνευσης του κορωνοϊού κατ’ οίκον

Χωρίς περιττές και επίφοβες μετακινήσεις, ειδικά εκπαιδευμένο και με όλα τα μέτρα ασφαλείας εφοδιασμένο, νοσηλευτικό προσωπικό διενεργεί στο σπίτι σας το test μέσω ασφαλούς, έγκυρης και εύκολης διαδικασίας.

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.