Διαγνωστικό Κέντρο

Ανακοίνωση του ομίλου εταιρειών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο όμιλος εταιρειών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Οι εταιρείες του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ως πάροχοι υπηρεσιών υγείας, συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων που προσέρχονται στις εγκαταστάσεις μας, σύμφωνα με το νόμο και τη μεταξύ μας σύμβαση.

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ τηρώντας πιστά τις διατάξεις του ΓΚΠΔ, ο οποίος ισχύει καθολικά στις χώρες της Ε.Ε. από 25-5-2018 και τις αρχές του Κανονισμού, μεταξύ άλλων αυτές της διαφάνειας και νομιμότητας, τις οποίες ο κανονισμός επιτάσσει, ενημερώνει ως οφείλει, με απόλυτη διαφάνεια, όπως άλλωστε υποχρεούνται να πράττουν όλοι οι ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς υγείας (Νοσοκομεία - Κλινικές - Διαγνωστικά κέντρα) εγγράφως, όλους τους προσερχόμενους για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους και αυτών των ειδικών κατηγοριών (δεδομένα υγείας) καθώς και για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων τους.

Ουδέποτε οι εταιρείες του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προέβησαν σε εκβιασμό για την αποδοχή της πολιτικής προστασίας δεδομένων την οποία εφαρμόζουν, όπως ψευδώς διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης. Η επιλογή των εταιρειών μας για την παροχή των υπηρεσιών υγείας, εναπόκειται στην απόλυτα ελεύθερη βούληση του καθενός.

Οι εταιρείες του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ σέβονται τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων, τα οποία διαφυλάττουν ως οφείλουν, με όλα τα απαραίτητα και επιβαλλόμενα από τον Κανονισμό τεχνικά και οργανωτικά μέτρα. Οποιαδήποτε παρερμηνεία των εντύπων μας, μόνο ως κακόβουλη μπορεί να εκληφθεί. Η τήρηση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) δεν αποτελεί εκβιασμό καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Η Διοίκηση του ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.