Διαγνωστικό Κέντρο

Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ύπαρξη κορωναϊού

PANBIO COVID-19 Ag

Ο χειμώνας πλησιάζει, η αγωνία όλων μας έχει ενταθεί, μιας και οι ιώσεις, η γρίπη και το κοινό κρυολόγημα έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους, δημιουργώντας σύγχυση και φόβο.

Μήπως νοσώ από κορωναϊό;

Εμείς βάζουμε τέλος στην αγωνία και το άγχος, με το σύστημα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της ΑΒΒΟΤΤ : PANBIO COVID-19 Ag.

Για όσους έχουν συμπτώματα όπως βήχα, πυρετό, αναπνευστική δυσχέρεια κ.λ.π, ανησυχώντας μήπως νοσούν από COVID-19, σε μόλις 15-20 λεπτά έχουν απάντηση.

Το μόνο test αντιγόνου με ευαισθησία 93,3% και ειδικότητα 99,4%, ανώδυνα, εύκολα, ταχύτατα αλλά και πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με τον μοριακό έλεγχο με PCR (που αποτελεί εξέταση αναφοράς), το τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου PANBIO COVID-19 Ag, μας δίνει άμεσα μία πρώτη πληροφορία, εάν έχουμε πράγματι έρθει σε επαφή με τον νέο κορωναϊό και κυρίως εάν είμαστε μεταδοτικοί.

Εφαρμόζεται ως πρώτη γραμμή άμυνας, διότι ανιχνεύοντας άμεσα ποιος νοσεί, αποτρέπει την εξάπλωση του ιού, ¨σπάζοντας¨ την αλυσίδα μετάδοσης, εφόσον δεν υπάρχει η χρονοβόρα αναμονή παραλαβής αποτελεσμάτων και ο ασθενής απομονώνεται στην περίπτωση που το αποτέλεσμα βγει θετικό.

Μπορεί να αξιοποιηθεί από όλους όσους έχουν συμπτώματα, προκειμένου να νιώθουν ασφαλείς, οι ίδιοι και οι οικείοι τους στην καθημερινότητα, αλλά και όπου υπάρχει μαζική προσέλευση πληθυσμού, όπως σχολεία, γηροκομεία, αθλητικοί σύλλογοι, εργασιακό περιβάλλον κ.λ.π.

Αποτελεί το χρησιμότερο εργαλείο για την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας των ανθρώπων και την προστασίας τους την παρούσα στιγμή, με πλεονεκτήματα:

  • χωρίς προετοιμασία
  • πολύ χαμηλό κόστος
  • σε ελάχιστο χρόνο
  • με αξιοπιστία
  • ανώδυνα μέσω λήψης ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος και με ασφάλεια.

Χωρίς ραντεβού, τηρώντας πάντα τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας κατά την λήψη, το τεστ ταχείας ανίχνευσης PANBIO COVID-19 Ag είναι στην διάθεσή σας, σε συγκεκριμένα σημεία στον νομό Αττικής, στα καταστήματα  του Χαλανδρίου, της Αργυρούπολης, του Ιλίου, του Κερατσινίου και της Μεταμόρφωσης , αλλά και στον χώρο σας με μία μικρή επιβάρυνση.

PANBIO COVID-19 Ag: 10 ευρώ + 10 ευρώ η λήψη

Γραμμή πληροφοριών: 2106796000

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.