Διαγνωστικό Κέντρο

Αξονική Τομογραφία

Αξονική υπολογιστική τομογραφία (ct- computerised tomography)

Είναι μη επεμβατική απεικονιστική εξέταση, η οποία χρησιμοποιεί συνδυασμό ακτίνων Χ και την τεχνολογία προηγμένων υπολογιστών, προκειμένου να παράγει εικόνες του σώματος.

Αποτελεί εξέταση εκλογής για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων αλλά και για τον σχεδιασμό των θεραπειών τους.

 

Για εξετάσεις με διάρκεια όσο μία αναπνοή !
SOMATOM DEFINITION FLASH
Flash speed lower dose

Ο Somatom definition flash ήταν, ο πρώτος πολυτομικός αξονικός τομογράφος στα Βαλκάνια, διπλής λυχνίας 256 τομών, όταν εγκαταστήθηκε στον όμιλο ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο στα χέρια του ακτινοδιαγνώστη, όταν πρόκειται για εξετάσεις υψηλής καινοτομίας.

Εκτός από τις απλές εξετάσεις ρουτίνας, που πραγματοποιούνται όλες στον όμιλό μας ακολουθούν ειδικές εξετάσεις αξονικής τομογραφίας-αγγειογραφίας και ενδείξεις επιγραμματικά, μιας και ο κλινικός σας ιατρός είναι αυτός που θα μας υποδείξει, την ιδανική εξέταση για την περίπτωσή σας.

Η ακτινοβολία λόγω των σύντομων χρόνων που διαρκούν οι εξετάσεις είναι ελάχιστη. Εντυπωσιακή η παρακάτω παρομοίωση «τόση ακτινοβολία όσο δεχόμαστε σε μία πτήση με αεροσκάφος Αθήνα-Νέα Υόρκη».

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Εθνικής Αντιστάσεως 54 - 56
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βασ. Σοφίας 64
Αθήνα, Τ.Κ. 115 28

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Βασ. Αλεξάνδρου 105
& Μεσολογγίου (Δίπλα στο ΙΚΑ)
Περιστέρι Τ.Κ. 121 31

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Λ. Βουλιαγμένης 599
Αργυρούπολη Τ.Κ. 164 52

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη 549
& Λεωφ. Σχιστού - Σκαραμαγκά
Κερατσίνι, Τ.Κ. 187 58

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Πατησίων 290
Αθήνα, Τ.Κ. 112 57

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ

Ιλίου 29 & Χρυσηίδος
Αθήνα, Τ.Κ. 131 22

ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τατοΐου 1 & Αναγεννήσεως
Μεταμόρφωση, Τ.Κ. 144 51

Ο όμιλος ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση απεικονιστικών εξετάσεων, επιθυμεί να συνεργαστεί με ιατρούς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ για εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας και triplex σε όλα του τα κέντρα.

Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικού σημειώματος στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.